Sponsoren worden?

Deze website wordt onderhouden door Randy Schilling, hij doet dit geheel kosteloos voor de diverse Open Coffee organisaties uit de gemeente Oost-Brabant, dit omdat hij het belangrijk vindt dat de Open Coffee netwerkbijeenkomsten transparant voor ondernemers bereikbaar moet zijn. Daarnaast vind hij het belangrijk om ondernemers met elkaar te verbinden. Denk daarbij aan het kunnen maken van een koffieafspraak via het ondernemersprofiel en de mogelijkheid om zoekvragen te plaatsen op het digitale prikbord.

Vind jij het als ondernemer belangrijk dat deze website up-to-date gehouden wordt en ben je bereid om sponsor te worden van deze website? Meld je dan aan als sponsor via onderstaand formulier.

Als tegenprestatie voor de financiële bijdrage van onze sponsoren krijgt u via de website meer naamsbekendheid en zal het u helpen in het bevorderen van contacten tussen u en ondernemers.

Uw naamsbekendheid zal worden vergroot doordat u als sponsor met uw bedrijfslogo een vaste plek krijgt op de homepagina van de Open Coffee Oost-Brabant website. Daarnaast krijgt u een eigen bedrijfspagina, de tekst daarvan wordt bepaald wat u opgeeft in het veld ‘Omschrijving van uw bedrijf’. Hier ziet u een voorbeeld van sponsor WEBBiTAT.

Sponsoren

  • sponsor-webbitat
  • Accepted file types: jpg, png.
    Afmetingen minimaal 640 * 340
    Bedragen exlusief B.T.W.
  • 0,00 €
       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD