Ontmoet mij tijdens Open Coffee

Ik heb me nog nergens voor aangemeld
Wie ben ik?

Mijn naam is: Tom van der Waals
Bedrijfsnaam: Kleefkracht Media / Uitgaanspunt
Branch:
Communicatie en Media

Ik ben als persoon een echte mensen mens. Ik ben innovatief, creatief, analytisch en altijd op zoek naar oplossingen. Personen en organisaties met elkaar verbinden was de drijfveer om te starten met Kleefkracht Media. Het verbinden van met name lokale organisaties, maar ook het gevraagd en ongevraagd delen van mijn kennis en ervaringen ik opgedaan heb en nog steeds opdoe.

Wat doe ik?

Mensen met elkaar verbinden.
Daar is het Kleefkracht Media in essentie om te doen. Samenhang stimuleren binnen jouw dorp of gemeente; tussen inwoners, verenigingen, ondernemers en lokale overheden. Gewoon, omdat iedereen daar beter van wordt. Kleefkracht Media ontwikkelt concepten die voor alle partijen écht interessant zijn, zowel inhoudelijk als commercieel. We verenigen belangen en versterken daarmee lokale verbindingen. Uitgaanspunt is zo’n concept.

Uitgaanspunt
Met Uitgaanspunt brengen wij ieder kwartaal een evenementenkalender uit voor de gemeenten Best, Nuenen, Oirschot en Son en Breugel. Deze kalender wordt, huis aan huis, verspreid. Op deze kalender kunnen inwoners, maar ook organisatoren, sponsoren, (lokale) overheden, leveranciers, etc. precies zien wat er te doen is haar gemeente.

Op de website Uitgaans.nl staan de evenementen ook vermeld, met extra informatie, zoals tijdtip, uitgebreide beschrijving, welke partijen erbij betrokken zijn, fotoalbums, nieuws, acties, etc.

Volgers van Uitgaanspunt op Facebook, Twitter en Instagram worden via deze social media op de hoogte gehouden van de evenementen en/of activiteiten die gaan plaatsvinden.

Kortom… met Uitgaanspunt wéét je wat er te doen is.

Multimediaal adverteren
Bij Uitgaanspunt adverteren alleen lokale ondernemers en multimediaal. Via print (uitgaanspunt kalender), online (www.uitgaans.nl) en social media (Facebook, Twitter en Instagram). Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden

Aanmelden van evenementen? Ga naar Uitgaans.nl/aanmelden…. het is gratis!

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD