Ontmoet mij tijdens Open Coffee
OC DAS op 19/06/2015

Wie ben ik?

Mijn naam is: Paul Valk
Bedrijfsnaam: Valk advies & bemiddeling
Branch:
Juridische dienstverlening

Mijn naam is Paul Valk, juridisch adviseur omgevingsrecht en eigenaar van Valk advies & bemiddeling. Na 20 jaar te hebben gewerkt bij diverse gemeenten en na ook politieke ervaring te hebben opgedaan ben ik eind 2010 als zelfstandig juridisch adviseur op het gebied van het Omgevingsrecht* aan de slag gegaan.
Het omgevingsrecht (product daarvan is de omgevingsvergunning) is een verzameling van wetten zoals bijvoorbeeld op het gebied van Bouwen, Milieu, ruimtelijke ordening etc. Eén (1) vergunning voor meer onderdelen.
Mijn drive is om uw plannen en wensen u op uw bedrijfsperceel en binnen uw bedrijfsgebouwen te vertalen naar de benodigde aanvragen voor de noodzakelijke vergunningen en/of bestemmingsplanwijziging waarbij gekeken wordt of bepaalde onderzoeken wellicht niet noodzakelijk zijn (om zo kosten te kunnen besparen).
Daarbij is maatwerk van groot belang. Daarvan probeer ik ook de gemeente of provincie te overtuigen. Dat lukt regelmatig.

Wat doe ik?

Graag stel ik mijn kennis en ervaring beschikbaar om u te helpen aan de benodigde vergunningen, ontheffingen en/of het aanpassen van de bestemming in het bestemmingsplan voor uw bedrijfsperceel. U als ondernemer weet heel goed wat u wilt. Het is aan mij daar de juiste instrumenten bij te vinden zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan!

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD