Ontmoet mij tijdens Open Coffee

Ik heb me nog nergens voor aangemeld
Wie ben ik?

Mijn naam is: Nicole Elias-Boots
Bedrijfsnaam: Focus Advocaten
Branch:
Juridische dienstverlening

Ik ben geboren en getogen in Limburg en heb gestudeerd in Nijmegen, afstudeerrichting strafrecht. Tijdens mijn studie heb ik stage gelopen in een penitentiaire inrichting en bij de familiekamer van het (voormalig) Gerechtshof Arnhem. Maar uiteindelijk ben ik vanaf 2000 aan het werk gegaan in een hele andere juridische richting: het arbeidsrecht, huurrecht en het sociale zekerheidsrecht. Ik ben betrokken en gedreven om voor u als klant een goed resultaat neer te zetten. Ik denk oplossingsgericht. Mijn focus? Dat u als klant na afloop van een zaak met een goed en tevreden gevoel mijn kantoor uitloopt.

Wat doe ik?

Focus Advocaten biedt juridische hulp. Aan particulieren en ondernemers.

Waarop ligt onze focus? Op het geven van juridische hulp op het gebied van arbeid en inkomen. Aan werkgevers, werknemers en mensen met een (recht op) uitkering of voorziening.

Wij staan u bijvoorbeeld met raad en daad bij in geval van een (dreigend) arbeidsconflict, ontslag, loonvordering, problemen rondom ziekte/re-integratie, het maken of beoordelen van een arbeidsovereenkomst, een boete van de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie genoemd), een te lage uitkering van uw particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekeraar en vragen over problemen bij uitkeringen of voorzieningen (zoals een bijstandsuitkering, WW-, ZW- of WIA-uitkering, WMO, pgb, loonsancties). De meeste advocaten van ons kantoor zijn lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (zie www.ssz-advocaten.nl ).

Daarnaast bieden wij juridische hulp op het gebied van huurrecht (huurachterstand, ontruiming, onderhoudsgebreken) en algemeen civiel recht (bijvoorbeeld onterechte incasso’s, niet-nakoming van afspraken etc.). Tot slot bieden wij u juridische hulp indien u als verdachte of slachtoffer met politie en/of justitie te maken krijgt.
Wij vinden het belangrijk dat onze juridische hulp voor u betaalbaar is. Daarom is uw eerste gesprek met ons gratis en zijn de kosten van onze vervolgwerkzaamheden ook lager dan bij veel andere advocatenkantoren

Mijn Zoekvragen
Geen bijdragen gevonden
       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD