Ontmoet mij tijdens Open Coffee

Ik heb me nog nergens voor aangemeld
Wie ben ik?

Mijn naam is: Maritha van Osch
Bedrijfsnaam: vanOsch systemisch coach
Branch:
Consultancy

Ik ben in 1957 geboren en getogen in een groot gezin in Deurne; we waren met tienen thuis. We zijn een ondernemende familie en altijd op zoek naar innovatie. Dat hebben we van thuis uit meegekregen.
Ik woon samen met Wilbert en samen hebben we een dochter, Pien. Zij is nu 22 jaar en studeert op de UVA, culturele antropologie. Ook heb ik een extra kind, Bas, uit het eerdere huwelijk van Wilbert met Marion. Bas is 31 jaar en werkt als industrieel ontwerper bij een ontwerpbureau voor 3D printers.
In 2008 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn eigen bureau voor coaching. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar gewerkt in verschillende functies in het sociaal werk. Mijn weg in het veranderingswerk is begonnen met een vormingsgroep voor woonwagenvrouwen. De laatste jaren werkte ik in het management. Werken in een krachtenveld van diversiteit en tegengestelde belangen is me op het lijf geschreven. Zowel in een organisatorische context als op het persoonlijke vlak weet ik vanuit verrassende invalshoeken mensen te begeleiden.

Wat doe ik?

Ik geloof in mensen. Mensen willen bewust of onbewust hun bestemming bereiken, hun passie leven. Als mensen in bedrijven en organisaties vanuit hun passie en talenten aan het werk zijn, dan komt er nieuw potentieel vrij, dan gaan de dingen als vanzelf.
Ik krijg er energie van om met mijn specialisme als systemisch coach jou hierbij te helpen. Ik laat mijn cliënten vanuit een dieper bewustzijnsniveau naar de situatie kijken. Voorbij het oordeel, voorbij het cynisme, voorbij de angst. Daar zijn inzichten te vinden die voorbij ‘ het probleem’ liggen. Want het probleem is vaak een uitnodiging om inzicht te krijgen in wat er nu werkelijk speelt. Waar anderen stoppen, daar maak ik het begin. Met als gevolg een duurzaam resultaat!

Specialismen:
Systemisch coachen: individueel, in teams en organisaties
Organisatie- en bedrijfsopstellingen voor individuen, teams, afdelingen
Procesbegeleider bij verandervraagstukken
Intervisie

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD