Ontmoet mij tijdens Open Coffee

Ik heb me nog nergens voor aangemeld
Wie ben ik?

Mijn naam is: Jan Bakker
Bedrijfsnaam: Duyo
Branch:
Communicatie en Media

Mijn naam is Jan Bakker en ik ben geboren in Amsterdam. Na veel omzwervingen kwam ik in 2011 in Noord-Brabant terecht, nadat ik daar de vrouw van mijn leven had ontmoet. Met haar ben ik in 2013 in onze woonplaats Geldrop getrouwd. Van jongs af aan heb ik veel belangstelling voor de Nederlandse taal en voor geschiedenis, een combinatie die de basis vormt voor mijn huidige zakelijke activiteiten. Ik ben een gedreven zzp’er met gevoel voor teamgeest, waarbij ik mijn klant en mijzelf als het team zie. Mijn zakelijke passie is het leveren van service en kwaliteit.

Wat doe ik?

Al mijn dagelijkse werkzaamheden voer ik uit onder de handelsnaam en het pseudoniem Duyo Geldrop. Mijn activiteiten bestaan uit schrijven en het uitvoeren van historisch onderzoek. Beide disciplines sluiten op elkaar aan, want enerzijds schrijf ik een reeks fictieve boeken op basis van feitelijke onderzoeksresultaten. Anderzijds schrijf ik in opdracht blogs en andere originele (web)teksten, waarvoor meestal eveneens enige voorbereidende research noodzakelijk is. Een andere
aan taal gerelateerde activiteit is het corrigeren van teksten voor scholieren, studenten en bedrijven. Tijdelijk reken ik voor iedereen die mijn hulp wat dat betreft inroept, hetzelfde lage tarief van € 0,0075 per woord, excl. btw. Ook maak en onderhoud ik websites en webshops met software van WordPress. Ik kan daarbij nuttige adviezen geven over internet-marketing, zoekmachines en alle aanverwante zaken. Omdat ik een lage overhead heb, kan ik voor mijn dienstverlening uiterst voordelige tarieven hanteren. Overigens beschik ik voor 2015 over een VAR/WUO-verklaring van de Belastingdienst, zodat u achteraf niet voor loontechnische verrassingen komt te staan als u mij voor een opdracht inhuurt.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD