Download visitekaartje
  Naam: Rachel Boerekamps
  http://www.bonappetit-someren.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben een flexibel, sociaal en vrolijk mens.
Sta positief in het leven en hou van lekker eten & gez Lees meer…elligheid.
Ben heel leergierig en sta open voor vernieuwingen.
Ik ben ook sportief hoor .. hou van tennis & wandelen.
Wat doe ik? Mijn passie is koken!
Vandaaruit ben ik mijn bedrijf begonnen; Bon Appetit
Ik ge Lees meer…ef kookworkshops & mijn doel is; lekker koken in je eigen keuken!
Ook hou ik me ook bezig met catering & kinderfeestjes.
Vind het vooral ook heel leuk om iets te organiseren/begeleiden b.v. een bepaald project.
Veelzijdigheid en flexibiliteit is wat bij me past.
Kortom; ik ben lekker bezig!!
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Steven Nieuwenburg
  http://www.tudc-ledspecialist.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Mijn naam is Steven Nieuwenburg en ik ben rijke eigenaar van ruim 40 jaar professionele ervaring.
In Lees meer… mijn loopbaan heb ik me binnen vele bedrijfsculturen tot op hoog niveau kunnen ontwikkelen en daarbij veel inzicht gekregen in dat wat mensen beweegt in het leven. Met ongelimiteerd enthousiasme draag ik mijn visie uit, waarbij maatwerk en vertrouwen centraal staan.
Wat doe ik? Mijn bedrijfsformule inspireert me mijn missie uit te dragen.
Ik geniet ervan om Lees meer… divers te ondernemen en daarbij uitsluitend effectiviteit en duurzame kwaliteit te leveren.
Diensten die Tot Uw Dienst Consultancy in huis heeft zijn geselecteerd om de kwaliteit van leven in uw werk en privé te optimaliseren en te verhogen door het verbeteren van uw fysieke, mentale- en financiële gezondheid!
Consultancy in LED verlichting oplossingen voor bedrijven, kantoren en organisaties.
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
  Naam: Elias van der Meer
  http://www.lmi-zuidoostbrabant.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben een Zelfstandige Professional die in verschillende management rollen veel ervaring heeft opge Lees meer…daan. Deze ervaring wil ik nu inzetten om anderen te helpen zich persoonlijk te ontwikkelen.
Wat doe ik? Ik help ondernemers / managers afstand te nemen van de hectiek van de dag, te we Lees meer…rken met een beperkt aantal duidelijke doelen en het vinden van een goede balans tussen privé en werk.
Hierbij maak ik gebruik van de uitgekristalliseerde programma’s van Leadership Management International. Deze programma’s, samen met een flinke portie persoonlijke begeleiding zorgen ervoor dat vooraf vastgestelde doelen daadwerkelijk bereikt worden. Het is hierbij niet alleen een kwestie van leren maar vooral van implementeren.
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
Naam: Paul Valk
http://valkadviesenbemiddeling.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Mijn naam is Paul Valk, juridisch adviseur omgevingsrecht en eigenaar van Valk advies & bemiddeling. Lees meer… Na 20 jaar te hebben gewerkt bij diverse gemeenten en na ook politieke ervaring te hebben opgedaan ben ik eind 2010 als zelfstandig juridisch adviseur op het gebied van het Omgevingsrecht* aan de slag gegaan.
Het omgevingsrecht (product daarvan is de omgevingsvergunning) is een verzameling van wetten zoals bijvoorbeeld op het gebied van Bouwen, Milieu, ruimtelijke ordening etc. Eén (1) vergunning voor meer onderdelen.
Mijn drive is om uw plannen en wensen u op uw bedrijfsperceel en binnen uw bedrijfsgebouwen te vertalen naar de benodigde aanvragen voor de noodzakelijke vergunningen en/of bestemmingsplanwijziging waarbij gekeken wordt of bepaalde onderzoeken wellicht niet noodzakelijk zijn (om zo kosten te kunnen besparen).
Daarbij is maatwerk van groot belang. Daarvan probeer ik ook de gemeente of provincie te overtuigen. Dat lukt regelmatig.
Wat doe ik? Graag stel ik mijn kennis en ervaring beschikbaar om u te helpen aan de benodigd Lees meer…e vergunningen, ontheffingen en/of het aanpassen van de bestemming in het bestemmingsplan voor uw bedrijfsperceel. U als ondernemer weet heel goed wat u wilt. Het is aan mij daar de juiste instrumenten bij te vinden zodat u zo snel mogelijk aan de slag kunt gaan!
Social Media Accounts     
Uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD