Download visitekaartje
  Naam: Jacky van der Starre
  http://starliciousfood.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Een enthousiaste ondernemer met pit & passie voor eten, sfeer & hospitality. Sinds 2009 actief als e Lees meer…igenaar van ‘StarliciousFood’ daarnaast een fervent netwerker (o.a. medeorganisatorOC Nuenen), dol op bloemen en alles wat ‘groen’ is; in/uit de tuin op tafel & op je bord.
Wat doe ik? Het verzorgen /organiseren van allerlei ‘heerlijke activiteiten’ zoals: Thuiskok Lees meer…, cateraar op maat, kookworkshops & Food events. Denk aan het (geheel) verzorgen van bedrijfsopeningen, zakendiners/workshops tot aan een sfeervolle bruiloft in de tuin of een fingerfood-diner tijdens je verjaardag.
Social Media Accounts     

Naam: Judith Brunklaus
http://www.brunklausbranding.com/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Hallo, ik ben Judith Brunklaus en ik ben sinds eind 2012 zelfstandig ondernemer. Na 2,5 jaar gewerkt Lees meer… te hebben voor grote franchise formules wilde ik mijn aandacht richten op kleinere ondernemingen.
Mijn passie is het vertalen van jouw unieke merkwaarden naar commerciële successen en branding toegankelijk voor iedereen.
In welke discipline je ook werkzaam bent, je bedrijfs-concept en branding zijn de sleutelwoorden voor een solide onderneming.
Wat doe ik? Met mijn onderneming help ik ondernemers met het vinden en het vertalen van hun Lees meer…unieke merkwaarden.
Waarin ben je goed? Wat maakt je uniek? Waarom komen klanten bij jou? Waarom zouden ze jou aanbevelen aan hun vrienden? Kortom: wat is het verschil dat het verschil maakt?
Middels het Concept Canvas wat ik toepas in diverse workshops en individuele brainstormsessies wordt branding simpel, effectief, leuk en toegankelijk voor iedere onderneming!
Social Media Accounts

  Naam: Emmy Geenen
  http://www.indekunstkeuken.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Een creatieve ondernemer en beeldend kunstenaar met een passie voor koken en mijn gasten verwennen m Lees meer…et creatieve en kookworkshops. Sinds 2011 eigenaar van huiskamerrestaurant en atelier IN DE KUNSTKEUKEN gelegen in het bruisende gebied De Bergen te Eindhoven.
Wat doe ik? Ik bied zowel Creatieve als Kookworkshops aan die geschikt zijn voor particulier Lees meer…en en bedrijfs(team)uitjes. Daarnaast verzorg ik lunch, diner en buffet (ook) op locatie als uw thuiskok of cateraar op maat!
Deze activiteiten zijn onderling met elkaar te combineren en zo is een uniek concept ontstaan voor een compleet dagje uit!
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Nellie Timmermans
  http://www.interpunctie.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben relatie- en gezinstherapeut en als een van de eersten in Nederland: gecertificeerd Stiefplan Lees meer… Coach te Veghel
Wat doe ik? Ik help mensen met hun nieuw samengesteld gezin (stiefgezin) om hun gezin weer g Lees meer…oed te laten verlopen. Ik maak een stiefplan met beginnende stiefouders. Daarnaast help ik bij relatieproblemen, gezinsproblemen etc.
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
  Naam: Dirk Bruning
http://www.bge.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Dirk Bruning, Geboren in Friesland. Na diverse omzwervingen terechtgekomen in het mooie dorp Nunhem, Lees meer… gelegen tegen het natuurgebied “Leudal”. Daar kan ik enkel van mijn hobby’s uitvoeren: Wandelen met mijn hond Spike en mennen met mijn paar Panache.
Ik hou van mensen en dieren, leer graag en reageer naar beste inzicht op de uitdagingen die op mijn pad komen.
Wat doe ik? Samen met Leonie run ik het bedrijf BGE Business Training. We leren Zelfstandige Lees meer… Professionals om een Excellent Ondernemer te worden, waardoor ze hun Passie echt mogen uitdragen tegen een hele goede vergoeding. We leren hen om met de juiste Strategie, de juiste tools en een goede mindset te groeien naar echt Succes. Regelmatig organiseren we events om deze zelfstandige adviseurs, consultants, coaches, therapeuten en vele ander kenniswerkers laagdrempelig met ons kennis te maken en te proeven hoe wij hen kunnen helpen.
Social Media Accounts     

Naam: Susan van Duijn
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Energieke, enthousiaste, dynamische en initiatiefrijk professional die graag verbindingen maakt met Lees meer…mensen en hun onderneming.
Wat doe ik? Als professional ben ik gespecialiseerd in trainingen op gebiedt van Personal br Lees meer…anding, Netwerken, Coaching on the job. Deze drie pijlers geven de kracht in het continu uitdagen van mensen en ze te faciliteren in het beste uit zichzelf te halen vanuit de basis van vertrouwen. Netwerken is hierbij een krachtig instrument om je doelen te behalen en het succes van je onderneming een level hoger te brengen.
Social Media Accounts

Naam: Wiesje van Wijnen
http://www.wijzijnbelangrijk.nu
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben een vrolijke en actieve dame met een ontzettend mooi talent! Ik ben in staat mensen te inspir Lees meer…eren, ze te begeleiden en daardoor bij te dragen aan hun ontwikkeling en loopbaan. Ik ben hier goed in vanwege 3 eigenschappen: humor, inlevingsvermogen en communicatiekracht.
Wat doe ik? Wij zijn belangrijk.nu biedt coaching en loopbaanbegeleiding aan middelbare of h Lees meer…oogopgeleide mensen, die actieve maatwerk ondersteuning willen in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling of loopbaan. De volgende thema’s kunnen aan de orde zijn: Persoonlijk en professioneel leiderschap, Talentbewustzijn en ontwikkeling: wie ben ik, wat wil ik, wat kan ik en hoe kom ik daar? Communicatie en sociale vaardigheid: feedback, functioneringsgesprekken, coachend leiderschap. Assertiviteit, zelfvertrouwen en grenzen stellen. Begeleiding bij stress en burn-out Vitaliteit en gezondheid. 

Altijd en aan iedereen bied ik meer dan alleen een goed gesprek aan een statisch bureau. Altijd en aan iedereen bied ik holistische begeleiding: actief en maatwerk!
Social Media Accounts

Naam: Joost Duppen
http://www.joostduppen.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Joost Duppen (1969) is sinds 1988 beroepsfotograaf.
Hij komt uit een fotografenfamilie, zijn opa had Lees meer… vanaf 1935 in Gemert de
“Eerste Gemertse Foto- en Kinohandel J. Duppen en Zn.”
Is lid van de nederlandse beroepsvereniging www.dupho.nl en van de belgische beroepsvereniging www.vzwstudio.be en www.beroepsfotografen.be
Wat doe ik? Wij kunnen uw vraag naar goed beeldmateriaal verzorgen voor o.a.
– redactionele Lees meer…artikelen,
– bedrijfsreportages,
– events, bedrijfsfeest, bedrijfsjubileum, opening
– profielfoto’s voor o.a. socialmedia met mogelijkheid tot studiosetting op lokatie,
– vakbladen
– gegarandeerd goedgekeurde pasfoto’s voor ID kaart, rijbewijs en ook voor
VISA van India en USA waarbij formaat 2×2 inch moet zijn. Pasfoto’s kunnen gemaakt worden met een witte, grijze, blauwe of rode achtergrond naar gelang de eisen van de diverse landen.
Wij hebben de mogelijkheid om op lokatie een studiosetting te maken.
Op deze manier kunnen portretten, produkten, etc “in huis” gefotografeerd worden.
De bestanden worden geleverd inclusief onbeperkt gebruikersrecht voor eigen publikaties van de opdrachtgever.
Indien gewenst is het mogelijk om, kort nadat de opname is gemaakt, de beelden te bekijken, te selecteren, eenvoudig te bewerken en te leveren.
Woningfotografie voor de verkoop van te verkopen vastgoed, zowel platte foto’s als ook 360 graden virtuele beelden.
Social Media Accounts

Naam: Dagmar Oolbekkink-Gruijters
http://www.ogfinancien.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben Dagmar Oolbekkink-Gruijters. Moeder van 2 dochters en getrouwd met een lieve man. Mijn hobby’ Lees meer…s zijn lezen, sauna bezoeken & koken. Leuke dingen ondernemen met mijn kinderen is natuurlijk mijn grootste hobby. Naast Zelfstandige professional (ZP’er) ben ik part time werkzaam op de administratie van een international handelsbedrijf dat exclusieve haar verzorgingsproducten op de markt zet in de EMEA via een distribiteuren netwerk.
Wat doe ik? In januari 2013 heb ik mijn administratiekantoor opgericht. Mijn doelgroep is de Lees meer… Zelfstandige Professional (ZP’er) / eenmanszaak. Afhankelijk van de wensen van mijn klant kan ik de volledige administratie verzorgen inclusief jaarrekening en btw aangiften.
Social Media Accounts

Download visitekaartje
Naam: Tom van der Waals
http://www.uitgaans.nl
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben als persoon een echte mensen mens. Ik ben innovatief, creatief, analytisch en altijd op zoek Lees meer…naar oplossingen. Personen en organisaties met elkaar verbinden was de drijfveer om te starten met Kleefkracht Media. Het verbinden van met name lokale organisaties, maar ook het gevraagd en ongevraagd delen van mijn kennis en ervaringen ik opgedaan heb en nog steeds opdoe.
Wat doe ik? Mensen met elkaar verbinden.
Daar is het Kleefkracht Media in essentie om te doe Lees meer…n. Samenhang stimuleren binnen jouw dorp of gemeente; tussen inwoners, verenigingen, ondernemers en lokale overheden. Gewoon, omdat iedereen daar beter van wordt. Kleefkracht Media ontwikkelt concepten die voor alle partijen écht interessant zijn, zowel inhoudelijk als commercieel. We verenigen belangen en versterken daarmee lokale verbindingen. Uitgaanspunt is zo’n concept.
Uitgaanspunt
Met Uitgaanspunt brengen wij ieder kwartaal een evenementenkalender uit voor de gemeenten Best, Nuenen, Oirschot en Son en Breugel. Deze kalender wordt, huis aan huis, verspreid. Op deze kalender kunnen inwoners, maar ook organisatoren, sponsoren, (lokale) overheden, leveranciers, etc. precies zien wat er te doen is haar gemeente.
Op de website Uitgaans.nl staan de evenementen ook vermeld, met extra informatie, zoals tijdtip, uitgebreide beschrijving, welke partijen erbij betrokken zijn, fotoalbums, nieuws, acties, etc.
Volgers van Uitgaanspunt op Facebook, Twitter en Instagram worden via deze social media op de hoogte gehouden van de evenementen en/of activiteiten die gaan plaatsvinden.
Kortom… met Uitgaanspunt wéét je wat er te doen is.
Multimediaal adverteren
Bij Uitgaanspunt adverteren alleen lokale ondernemers en multimediaal. Via print (uitgaanspunt kalender), online (www.uitgaans.nl) en social media (Facebook, Twitter en Instagram). Vraag naar de uitgebreide mogelijkheden
Aanmelden van evenementen? Ga naar Uitgaans.nl/aanmelden…. het is gratis!
Social Media Accounts

Naam: Annetje Tielemans
http://www.tielemansadministraties.nl
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben Annetje Tielemans, echtgenote en moeder van 2 (volwassen) kinderen.
Wat doe ik? Ik hou me bezig met het ontzorgen van mijn klanten door bij hun de administratie Lees meer…ve werkzaamheden uit handen te nemen zodat mijn klanten zich bezig kunnen blijven houden met de dingen die ze wel zelf graag doen. Laat mij dan maar doen wat ík graag doe. Administraties bijwerken.
Social Media Accounts

Download visitekaartje
Naam: Mark Heerkes
http://www.deklantisechtkoning.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? De Klant =(echt) Koning
De naam zegt het al. Een bedrijf of organisatie wordt bij ons in de watten g Lees meer…elegd. Wie bieden u de mooiste concepten voor lekkere koffie, thee, water en/of fruit. Deze combinatie zorgt ervoor dat u kunt genieten van een heerlijke kop koffie of espresso, smakelijk glas thee of zuiver water en/of stukje fruit.
Service en klanttevredenheid is onze passie. Dit brengen we tot uiting in laagdrempelige concepten waarbij we niet werken met contracten, snelle en punctuele levering met lage besteleenheden en vriendelijk personeel. Het resultaat is dat onze klanten klant blijven en hun medewerkers tevreden zijn over de aangeboden producten.
Dit doen we met partners (leveranciers) waarmee we samenwerken op basis van gelijkwaardigheid en die ons dezelfde klanttevredenheid en service garanderen. Met hen kunnen we de belofte die we aan u doen waarmaken.
Het resultaat hiervan is één adres om u en uw medewerkers te voorzien van smaakvolle en gezonde producten in de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven en Valkenswaard.
Wat doe ik? De Klant =(echt) Koning levert lekkere koffie en thee, sprankelend water en frui Lees meer…t voor op het werk in de regio Eindhoven, Helmond, Veldhoven, Valkenswaard, Nuenen, Geldrop, Eersel, Bladel en Best.
Daarnaast leveren, installeren en onderhouden we koffieautomaten van WMF, Jura, Rheavendors en Bravilor.
Dit geldt ook voor watercoolers welke op de waterleiding worden aangesloten van Bravilor en Natural Choice. Dit concept kunnen we in geheel Nederland aanbieden.
We leveren ook de bijpassende ingredienten als koffiebonen, instant- en filterkoffie, thee, Cup A Soup en blikjes voor vending automaten. De vending automaten leveren we samen met Vrumona.
Social Media Accounts

Naam: Martijn Hulsen
http://www.toponderzoek.com/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Onderzoeker
Wat doe ik? * Marktonderzoek
* Klantonderzoek
* Medewerkersonderzoek
* Overheidsonderzoek
Social Media Accounts

Download visitekaartje
Naam: Pascal van der Voort
http://jobconnecto.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Mijn naam is Pascal van der Voort, en ben sinds Maart 2015 de trotse eigenaar van Jobboard www.jobco Lees meer…nnecto.nl .
Verder ben ik alleenstaande vader van een zoontje (Aaron) van inmiddels 6 jaar.
Het vaderschap en werk is dan ook een mooie combinatie wat mij als ondernemer motiveert en stimuleert om onze doelstellingen te realiseren.
Wat doe ik? Jobconnecto is een vacaturesite die werkzoekenden, bedrijven en ZZP’ers aan elka Lees meer…ar verbindt via een zoekmachine die niet enkel en alleen naar kwaliteit en ervaring kijkt. Ook het karakter van zowel bedrijven als werkzoekenden vinden wij van groot belang om tot de ultieme match te komen. Werken om te werken zal via Jobconnecto niet langer meer van toepassing zijn. Mensen gaan met elkaar aan de slag omdat dit de beste match blijkt. Een baan voor de toekomst is het ultieme doel.
Jobconnecto
§ Heeft de beste matches
§ Is betaalbaar
§ Heeft een Compleet brancheaanbod
Jobconnecto
§ Is doelgericht
§ Werkt verbindend
§ Is vernieuwend
Social Media Accounts
Uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD