Naam: Aart Brouwer
  http://www.brouwervisualdesign.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben 57 jaar en vader van 2 geweldige dochters (25 en 27 jaar). Mijn carrière begon op de grafisc Lees meer…he ontwerp afdeling van Océ; daar ontwierp ik al het luxe drukwerk zoals brochures, posters, gebruiksaanwijzingen en verpakkingen. Mijn Design opleiding heb ik gevolgd aan de Akademie voor Industriële vormgeving (nu Design Academy) in het vakgebied Grafische Vormgeving. 1988 ben ik overgestapt naar Philips Design waar ik aan grafische vormgeving voor elementen op beeldschermen ben gaan werken (Visual Design/Interaction Design). 2012 heb ik mijn bedrijf opgericht en ben ik voor mezelf begonnen.
Wat doe ik? Met mijn bedrijf wil ik ontwerp oplossingen aanbieden voor scherm gerelateerde Lees meer…produkten zoals Apps op tablets en smartphones, applicaties op computer beeldschermen. Met ontwerp oplossingen bedoel ik scherm layout, kleur gebruik, icon design, animaties (2D), lettertype gebruik, scenario beschrijvingen (mbv persona’s) en definitie van de interactie.
Social Media Accounts     
uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD