Download visitekaartje
Naam: Peter Ronkes Agerbeek
  http://www.petertbd.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Ga naar mijn Blogs!
Wie ben ik? Vader van Emily en Boengkie.
Netwerker en verbinder. Altijd oog voor interessante ontwikkelingen. Be Lees meer…wust en actief in de wereld. En in communicatie, tekst en beeld.
In Nederland Door Omstandigheden.
UIT de randstad. THUIS in Brabant.
Wat doe ik? Gedreven bedreven in tekst, redactie, journalistiek en creatieve beeldconcepten. Lees meer… Complexe, specialistische materie weet ik begrijpelijk te communiceren naar specifieke doelgroepen. Veelal van bedrijven voor bedrijven.
Social Media Accounts     

  Naam: Lotte de Groot
  http://www.studiodef.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Ga naar mijn Blogs!
Wie ben ik? Enthousiast, creatief, effectief, meedenken met de klant, gestructureerd, flexibel
en gedreven in mi Lees meer…jn vak!
Wat doe ik? Eigenaar van Reclame- en communicatiebureau: StudioDef. Met ruim 10 jaar ervarin Lees meer…g in dit vakgebied help ik ondernemers met het profileren van hun bedrijfsidentiteit. Voor zowel online als offline communicatiemiddelen kunt u bij mij terecht.
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Daphne van Leuken
  http://www.daphnevanleuken.com
  Ga naar mijn profielpagina
Ga naar mijn Blogs!
Wie ben ik? De zoete heerlijkheid moet in het leven blijven. Door te doen waar je je goed bij voelt kun je het p Lees meer…ure laten zien. Het oog voor detail, de levenslange ervaring en het gewoon doen is waarom Daphne het juiste moment kan vastleggen. Hierdoor ontstaat de unieke foto.
Daphne is kritisch naar zichzelf, in het vak als fotograaf is dat een positieve eigenschap. Want een fotograaf die de lat hoog legt voor haarzelf, zorgt dat jouw beeld mooier wordt. En dat is waar het om draait, in lifestyle, tijdens evenementen, binnen de reclame fotografie maar ook een bijzondere familiefoto. Sfeer en genieten zijn belangrijke elementen.
Daphne van Leuken fotografie, legt het pure moment vast.
Wat doe ik? Specialisatie: Fashion en Lifestyle fotografie. Overige: Evenementen en (kinder) Lees meer… Portretten
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
  Naam: Piet Bruisten
  http://www.factor-plus.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben Piet Bruisten en mijn bedrijf “Factor-plus” ondersteunt ondernemers bij een dreigend failliss Lees meer…ement. Dus voordat een faillissement uitgesproken wordt.
Één ding hebben de ondernemers die het financieel lastig hebben gemeen; het is hectisch, er zijn zorgen, de druk van crediteuren is hoog, en beslissingen worden niet altijd op tijd en met de goed argumenten genomen.
Tot het moment van faillissement kan Factor-plus toegevoegde waarde leveren als klankbord om de juiste beslissingen te nemen.
Wat doe ik? Betalingsregelingen treffen met crediteuren, belastingdienst, deurwaarder of ban Lees meer…k, aanvragen van BBZ uitkering enz.
Het slechtste wat een ondernemer kan doen is dezelfde strategie blijven volgen en hopen dat het morgen, volgende week of volgende maand beter gaat worden.
De ondersteuning van Factor-plus kan veel leed in faillissement voorkomen.
Social Media Accounts     
Download visitekaartje
Naam: Johan Duijmelinck
http://www.kubuslaarbeek.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben Johan Duijmelinck, geboren te Horst op 6-4-1970. Ik woon sinds bijna 10 jaar samen met mijn v Lees meer...rouw Sandra en mijn dochters Patty en Eva in Lieshout. Ik heb ruim 20 jaar ervaring in de administratieve dienstverlening. Zowel in de accountancy als in het (internationale) bedrijfsleven.
Wat doe ik? Sinds begin 2014 heb ik mijn eigen administratie kantoor genaamd KUBUS Laarbeek Lees meer...en heb ik me aangesloten bij KUBUS Coöperatie, een landelijke organisatie van administratiekantoren, accountants, fiscalisten en overige specialisten. Op het gebied van de administratieve dienstverlening doe ik oa: Inboeken kas, bank en facturen, Opstellen jaarrekeningen, Aangiften IB, VPB, LB en BTW, Loonadministratie, Overige werkzaamheden
Social Media Accounts
Uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD