Naam: Frank van Lieshout
  http://goforfitforever.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben geboren in Deurne (1978) en opgegroeid in Bakel en huidig woonachtig in Helmond samen met mij Lees meer…n vrouw Patricia. Mijn hobby’s en sporten zijn o.a. gadgets, mountainbike, crossfit.
Wat doe ik? ONS VERHAAL
Frank & Patricia
Sinds november 2014 zijn wij in aanraking gekomen m Lees meer…et Forever Living Products (FLP)
Naast onze eigen gezondheid en welzijn is het onze passie mensen te helpen meer uit zichzelf te halen, met plezier te werken en goede resultaten te bereiken. Te werken aan hun gezondheid, hun persoonlijke ontwikkeling en inkomen. Ondersteunen bij het waarmaken van hun dromen. Of die nu klein zijn of groot. Juist het werken met mensen met verschillende achtergrond, leeftijd en ambitie maakt het werken met Forever zo boeiend.
Bij Forever Living hebben we gevonden wat we zochten en we gunnen iedereen de kans om ook met dit geweldige bedrijf kennis te maken
Social Media Accounts     

  Naam: Patricia van den Eertwegh
  http://bedrijvencentrumtraverse.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? nog in te vullen…
Wat doe ik? nog in te vullen…!
Social Media Accounts     

  Naam: Petra Vulders
  http://bedrijvencentrumtraverse.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? nog in te vullen..
Wat doe ik? nog in te vullen..
Social Media Accounts     

  Naam: Andy Richardson
  http://www.rivobouwadvies.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? nog in te vullen
Wat doe ik? Rivo BouwAdviesbureau is gespecialiseerd in het berekenen van bouwconstructies e Lees meer…n het geven van advies t.a.v bouwconstructies, bouwen, bouwbegeleiding, verbouwen en het aanvragen van bouwvergunningen.
Social Media Accounts     

Naam: Mw. S.I.F.I. van de Rijt
http://fimagroep.nl/index.html
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Schuldhulp voor Bedrijven
FIMA Groep BV bestaat uit diverse professionele disciplines en heeft als d Lees meer…oel het bieden van integrale schuldhulpverlening aan ondernemers en hybride-ondernemers. Hierbij wordt altijd gedacht vanuit de richtlijn een oplossing te zoeken voor alle betrokken partijen.
Wij stimuleren de ondernemer om in eigen inkomen te blijven voorzien en zoeken naar de best haalbare oplossingen voor de ontstane situatie.
Schuldeisers hebben in beginsel recht op 100% betaling, echter wanneer op deskundige wijze kan worden aangetoond dat dit onder de gegeven omstandigheden niet haalbaar is, kunnen we samen met u, de schuldeisers en andere betrokken partijen trachten te komen tot een van dat perspectief uit gezien optimaal resultaat.
Uitgangspunt is beperking van de schade, voor zowel ù als voor uw schuldeisers.
Wat doe ik? Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.fimagroep.nl/wat-wij-doen
Social Media Accounts

Naam: Bregje van de Vrande
http://www.onlinebedrijfskleding.nl
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Na een tijdlang in de autobranche gewerkt te hebben ben ik in 2002 bij mijn moeder in de zaak gaan w Lees meer…erken. In het begin heb ik dit parttime gedaan. Naarmate mijn dochter ouder werd en naar school ging ben ik meer gaan werken. Inmiddels weet ik het moederschap goed te combineren met een fulltime werkweek.
Wat doe ik? Samen met mijn moeder adviseren wij bedrijven vanaf 1 persoon in de aanschaf van Lees meer… de juiste bedrijfskleding, schoenen en relatiegeschenken, denken we mee in het aanbrengen van logo’s.
Ook proberen we te kijken naar het leveren van de juiste kwaliteit in combinatie met een gesteld budget.
Dit alles doen we op locatie!
Social Media Accounts

Naam: Nicole Elias-Boots
http://focusadvocaten.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben geboren en getogen in Limburg en heb gestudeerd in Nijmegen, afstudeerrichting strafrecht. Ti Lees meer…jdens mijn studie heb ik stage gelopen in een penitentiaire inrichting en bij de familiekamer van het (voormalig) Gerechtshof Arnhem. Maar uiteindelijk ben ik vanaf 2000 aan het werk gegaan in een hele andere juridische richting: het arbeidsrecht, huurrecht en het sociale zekerheidsrecht. Ik ben betrokken en gedreven om voor u als klant een goed resultaat neer te zetten. Ik denk oplossingsgericht. Mijn focus? Dat u als klant na afloop van een zaak met een goed en tevreden gevoel mijn kantoor uitloopt.
Wat doe ik? Focus Advocaten biedt juridische hulp. Aan particulieren en ondernemers.
Waarop Lees meer…ligt onze focus? Op het geven van juridische hulp op het gebied van arbeid en inkomen. Aan werkgevers, werknemers en mensen met een (recht op) uitkering of voorziening.
Wij staan u bijvoorbeeld met raad en daad bij in geval van een (dreigend) arbeidsconflict, ontslag, loonvordering, problemen rondom ziekte/re-integratie, het maken of beoordelen van een arbeidsovereenkomst, een boete van de Inspectie SZW (voorheen Arbeidsinspectie genoemd), een te lage uitkering van uw particuliere arbeidsongeschiktheidsverzekeraar en vragen over problemen bij uitkeringen of voorzieningen (zoals een bijstandsuitkering, WW-, ZW- of WIA-uitkering, WMO, pgb, loonsancties). De meeste advocaten van ons kantoor zijn lid van de Specialisatievereniging Sociaal Zekerheidsrecht (zie www.ssz-advocaten.nl ).
Daarnaast bieden wij juridische hulp op het gebied van huurrecht (huurachterstand, ontruiming, onderhoudsgebreken) en algemeen civiel recht (bijvoorbeeld onterechte incasso’s, niet-nakoming van afspraken etc.). Tot slot bieden wij u juridische hulp indien u als verdachte of slachtoffer met politie en/of justitie te maken krijgt.
Wij vinden het belangrijk dat onze juridische hulp voor u betaalbaar is. Daarom is uw eerste gesprek met ons gratis en zijn de kosten van onze vervolgwerkzaamheden ook lager dan bij veel andere advocatenkantoren
Social Media Accounts
uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD