Download visitekaartje
  Naam: Wilco Charité
  http://www.char-it.nl/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Business/ICT-analist, consultant en adviseur.
Wat doe ik? Mijn klanten zijn de bedrijven welke hun bedrijfsproces ondersteund willen zien Lees meer…door goed werkende automatisering. Ik help mijn klanten met laten vertellen wat ze echt willen, echt nodig hebben en help ze vervolgens met de “vertaling” naar in één keer goed werkende software. Specialist in requirements en vertaalslag, generalist in de rest van het ICT-vak. Ik zorg ervoor dat uw ict een oplossing wordt.
Social Media Accounts     

  Naam: Bert Kampers
  http://entertainmentatelier.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? nog in te vullen…
Wat doe ik? Entertainment Atelier; een creatief evenementenbureau. Het Entertainment
Atelier Lees meer… bemiddelt een aantal exclusieve eigen acts en artiesten en is
gespecialiseerd in maatwerk op tekstueel, muzikaal en theatraal gebied.
Social Media Accounts     

  Naam: Jan Lamers
  http://gesprekspartners.com/
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben een pscychopractor een specialist op het gebied van het menselijke gedrag.
Wat doe ik? Mensen die vastlopen en geen oplossingen kunnen vinden help ik in een handomdraa Lees meer…i van negatief naar positief. Het onmogelijke wordt mogelijk gemaakt.
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Jolanda Damsma
  http://www.landjetekst.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben een websitedokter.
Is je website goed vindbaar?
Zijn de teksten goed leesbaar?
Hoe is je conv Lees meer…ersie?
Wat doe ik? Ik kijk of je website gezond is en goed voor je kan werken.
Zeg eens AAH
A = Ik Lees meer…Analyseer je website op gezondheid
A = Ik geef Advies over eventuele verbeterpunten
H = Ik Help je bij de uitvoering
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Saskia den Hartog
http://denhartogconsultancy.com/
  Ga naar mijn profielpagina
Ga naar mijn Blogs!
Wie ben ik? Mijn naam is Saskia den Hartog.
Ik ben HRM specialist, commercieel econoom, trainer, coach en help s Lees meer…inds 1991 mensen met het creëren van persoonlijk en zakelijk succes. Mijn visie is: “Een betere wereld te creëren door mensen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen.”
Wat doe ik? – Heeft u één of meerdere werknemers die burn-out/overspannen zijn die u veel ge Lees meer…ld kosten?
– Worstelt u met hoe uw personeel carriѐre kan maken binnen uw organisatie?
– Blijven de agenda’s overvol, zijn de werkdagen te kort en ontbreekt het aan efficiëncy en effectiviteit?
– Is het onduidelijk waar verantwoordelijkheden en bevoegdheden liggen binnen de organisatie en leidt dit tot discussies?
Ik kan u helpen om het beste uit uzelf en uw werknemers te halen, door:
– uw bedrijfsprocessen efficiënt en effectief in te richten (administratieve organisatie en risico controle)
– middels energycoaching en loopbaancoaching uw (zieke) medewerkers weer goed te laten functioneren
– het uitvoeren van de Wet Verbetering Poortwachter voor uw zieke medewerkers
– het ontwikkelen van een functiehuis en functieboek waarmee u sneller uw gestelde bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren
– het ontwikkelen van functiebeschrijvingen en opstellen van functiewaarderingen
– uzelf en uw medewerkers leren meer uit het werk en zichzelf te laten halen middels
Time Management
– het geleiden van medewerkers naar een baan buiten de organisatie (reїntegratie spoor 2 /outplacement)
– het opstellen van een verbeterplan voor onvoldoende functionerende medewerkers en samen met u het functioneren evalueren en beoordelen
– het ontwikkelen van talent management en loopbaan management voor uw organisatie
– het geven van op maat gemaakte incompany trainingen en workshops
– het geven van adviezen inzake HRM
Social Media Accounts     

  Naam: Rob Coers
http://www.robcoers.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben Rob Coers en misschien krijg je een beeld van me door te lezen wat me in het leven bezighoudt Lees meer…. Muziek maken en luisteren, lezen, reizen, sport (badminton, schaken), rondfietsen zonder doel en rommelen in de tuin. Ik maak ook deel uit van een gezin met vrouw en twee kinderen. En daarnaast ben ik blij dat ik qua werk de dingen kan doen die ik leuk vind om te doen.
Wat doe ik? Het online leven is niet voor iedereen even vanzelfsprekend! Ik help graag mense Lees meer…n in het omgaan met technologie. Tegenwoordig is dat het inpassen van sociale media in je (werk) leven, in je organisatie of je bedrijf. Ik ben dol op de mogelijkheden die de moderne tijd ons brengt, maar kijk er graag met een kritische blik naar. Ik nodig je uit om wat rond te snuffelen op mijn website om een completer beeld te krijgen van wat we samen kunnen doen.
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
Naam: Jan Bakker
http://www.duyogeldrop.nl/
Ga naar mijn profielpagina

Wie ben ik? Mijn naam is Jan Bakker en ik ben geboren in Amsterdam. Na veel omzwervingen kwam ik in 2011 in Noor Lees meer…d-Brabant terecht, nadat ik daar de vrouw van mijn leven had ontmoet. Met haar ben ik in 2013 in onze woonplaats Geldrop getrouwd. Van jongs af aan heb ik veel belangstelling voor de Nederlandse taal en voor geschiedenis, een combinatie die de basis vormt voor mijn huidige zakelijke activiteiten. Ik ben een gedreven zzp’er met gevoel voor teamgeest, waarbij ik mijn klant en mijzelf als het team zie. Mijn zakelijke passie is het leveren van service en kwaliteit.
Wat doe ik? Al mijn dagelijkse werkzaamheden voer ik uit onder de handelsnaam en het pseudon Lees meer…iem Duyo Geldrop. Mijn activiteiten bestaan uit schrijven en het uitvoeren van historisch onderzoek. Beide disciplines sluiten op elkaar aan, want enerzijds schrijf ik een reeks fictieve boeken op basis van feitelijke onderzoeksresultaten. Anderzijds schrijf ik in opdracht blogs en andere originele (web)teksten, waarvoor meestal eveneens enige voorbereidende research noodzakelijk is. Een andere
aan taal gerelateerde activiteit is het corrigeren van teksten voor scholieren, studenten en bedrijven. Tijdelijk reken ik voor iedereen die mijn hulp wat dat betreft inroept, hetzelfde lage tarief van € 0,0075 per woord, excl. btw. Ook maak en onderhoud ik websites en webshops met software van WordPress. Ik kan daarbij nuttige adviezen geven over internet-marketing, zoekmachines en alle aanverwante zaken. Omdat ik een lage overhead heb, kan ik voor mijn dienstverlening uiterst voordelige tarieven hanteren. Overigens beschik ik voor 2015 over een VAR/WUO-verklaring van de Belastingdienst, zodat u achteraf niet voor loontechnische verrassingen komt te staan als u mij voor een opdracht inhuurt.
Social Media Accounts

Naam: Karen den Dekker
http://www.inkaatjeskeuken.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben kookpedagoog. Vind je het niet te doen om te koken met een recept uit een kookboek? Is jouw k Lees meer…euken een chaos tijdens het koken? Zou je willen leren hoe je een smakelijke driepans-maaltijd op tafel zet?
Wat doe ik? Ik leer jou koken. Voor volwassenen en kinderen die door hun situatie of door hu Lees meer…n andere informatieverwerking (autisme) daar moeite mee hebben. Je krijgt van mij visuele en logische recepten. Lust je bijna niets? Ik help je om meer smaken te waarderen, zelfs al eet je nooit een warme maaltijd.
Social Media Accounts
Uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD