Download visitekaartje
  Naam: Frans Vonk
  http://100procenttechniektalent.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Leven zonder techniek is ondenkbaar. Elke minuut van de dag maakt iedereen gebruik van techniek. En Lees meer…om dat te kunnen blijven doen zijn er in Nederland elke dag weer honderdduizenden vakmensen werkzaam in deze branche. Technische functies zijn er in overvloed. De techniekbranche kent veel verschillende vakgebieden zoals elektrotechniek, installatietechniek, motorvoertuigentechniek, machinebouw, robotica, scheepsbouw, lucht- en ruimtevaart, bouwkunde, werktuigbouwkunde, bio technologie, energie en milieu techniek, chemie- en scheikunde, transport en logistiek, gereedschappen en materieel, natuur- en wiskunde en civiele techniek. Maar nu nog het juiste personeel op de juist plek krijgen. Ziet u ook door de bomen het bos niet meer? De Consultants van 100% Techniek Talent kunnen u helpen! 100% Techniek Talent is dé werving en selectie partner voor technische functies. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden wij het beste techniek talent, op LBO, MBO-, HBO- en WO-niveau en in alle technische vakgebieden. Eén specialisme ! Een zeer scherp tarief ! Eerlijke garantie ! Een duurzame relatie met de opdrachtgever en de juiste kandidaat ! Kortom, bent u of zoekt u een Techniek Talent? Bezoek dan onze website www.100procenttechniektalent.nl. Voor 100% Techniek Talent Oost-Brabant: Frans Vonk – Deurne
e-mail: fransvonk@100procenttechniektalent.nl tel: 06 46 777 888
Wat doe ik? 100% Techniek Talent is hét werving- en selectiebureau voor technische functies Lees meer…in Oost-Brabant. Op een verfrissende, heldere en zorgvuldige manier zoeken en vinden wij het beste techniek talent, op LBO, MBO-, HBO- en WO-niveau en in alle technische vakgebieden.

Mijn rol bij 100% Techniek Talent is die van ondernemer, recruiter/hunter en consultant in de regio (Oost)Brabant. Binnen het concept van 100% Techniek Talent is de vestiging in Oost-Brabant mijn eigen bedrijf. Vanuit deze vestiging bezoek ik bedrijven, spreek over hun personeelsbehoefte en adviseer hen over de mogelijkheden om vacatures succesvol in te vullen. Ook het hele recruitmentproces van searchen/hunten, interviewen en introduceren valt onder mijn verantwoordelijkheid.

Wil je mij beter leren kennen? Vraag gerust naar de dingen die mij bezig houden of interesseren.
mail naar: fransvonk@100procenttechniektalent.nl
of bel: 06 46 777 888

Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Maritha van Osch
  http://www.mvanosch.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Ik ben in 1957 geboren en getogen in een groot gezin in Deurne; we waren met tienen thuis. We zijn e Lees meer…en ondernemende familie en altijd op zoek naar innovatie. Dat hebben we van thuis uit meegekregen.
Ik woon samen met Wilbert en samen hebben we een dochter, Pien. Zij is nu 22 jaar en studeert op de UVA, culturele antropologie. Ook heb ik een extra kind, Bas, uit het eerdere huwelijk van Wilbert met Marion. Bas is 31 jaar en werkt als industrieel ontwerper bij een ontwerpbureau voor 3D printers.
In 2008 ben ik met veel enthousiasme gestart met mijn eigen bureau voor coaching. Daarvoor heb ik ruim 25 jaar gewerkt in verschillende functies in het sociaal werk. Mijn weg in het veranderingswerk is begonnen met een vormingsgroep voor woonwagenvrouwen. De laatste jaren werkte ik in het management. Werken in een krachtenveld van diversiteit en tegengestelde belangen is me op het lijf geschreven. Zowel in een organisatorische context als op het persoonlijke vlak weet ik vanuit verrassende invalshoeken mensen te begeleiden.
Wat doe ik? Ik geloof in mensen. Mensen willen bewust of onbewust hun bestemming bereiken, h Lees meer…un passie leven. Als mensen in bedrijven en organisaties vanuit hun passie en talenten aan het werk zijn, dan komt er nieuw potentieel vrij, dan gaan de dingen als vanzelf.
Ik krijg er energie van om met mijn specialisme als systemisch coach jou hierbij te helpen. Ik laat mijn cliënten vanuit een dieper bewustzijnsniveau naar de situatie kijken. Voorbij het oordeel, voorbij het cynisme, voorbij de angst. Daar zijn inzichten te vinden die voorbij ‘ het probleem’ liggen. Want het probleem is vaak een uitnodiging om inzicht te krijgen in wat er nu werkelijk speelt. Waar anderen stoppen, daar maak ik het begin. Met als gevolg een duurzaam resultaat!
Specialismen:
Systemisch coachen: individueel, in teams en organisaties
Organisatie- en bedrijfsopstellingen voor individuen, teams, afdelingen
Procesbegeleider bij verandervraagstukken
Intervisie
Social Media Accounts     

 Download visitekaartje
  Naam: Paula Tolner
  http://www.hetverband.nl
  Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Een enthousiaste levenscoach én verpleegkundige, en liefhebber van het leven. Soms zit het leven mee Lees meer… en soms zit het tegen. Op die momenten help ik door middel van persoonlijke zorg en begeleiding om weer rust én energie te vinden om verder te gaan in een veranderd leven.
Wat doe ik? * Individuele coaching (ambulant ofwel ik kom naar u toe); ook wandelcoaching
* Lees meer…Themabijeenkomsten (levensvragen, spiritualiteit, rouw, leven met kanker…)
* Mindfulness (presentaties, workshops, training)
* Spirituele begeleiding (ambulant, over bezieling in leven en werk, palliatieve zorg)
* Zorgbegeleiding (ondersteuning in het zorgproces, regelen en organiseren van praktische zaken, begeleiden bij zorgbesprekingen, meedenken over passende zorg)
* Verpleegkundige zorg en begeleiding
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
  Naam: Fons Geven
http://www.glasatelierfonsgeven.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Mijn naam is Fons Geven. Mijn fascinatie, het maken van glas in lood, is uitgegroeid tot een klein, Lees meer…ambachtelijk Glasatelier. Mijn opleiding heb ik genoten aan de school voor ‘Kunstambachten en ambachtelijke technieken’ in het Belgische Tongeren onder de bedreven begeleiding van Jos Vos. Het werk van de glazenier is veelomvattend en boeiend. De werking van licht in combinatie met de vele soorten glas is inspirerend.
Kenmerkend voor Glasatelier Fons Geven is kwaliteit en persoonlijke aandacht. Glas in Lood maken is arbeidsintensief en de gebruikte materialen zijn waardevol. Een Glas in Lood is daarom ook een kostbaar bezit. Een werkstuk van Glasatelier Fons Geven is dan ook altijd een uniek, op uw wensen afgestemd kunstwerk waar u jarenlang plezier aan beleeft.
Wat doe ik? U kunt bij mij terecht voor:
– Ontwerpen en uitvoeren van Glas in Lood ramen (oo Lees meer…k in dubbel glas); – Reparatie en restauratie; – Voorzetramen;- Raamhangers;- Brandschilderen.
Social Media Accounts     

Download visitekaartje
Naam: Libor van Bree
http://www.light2c.nl
Ga naar mijn profielpagina
Ga naar mijn Blogs!
Wie ben ik? Veel tuinen zijn overdag een lust voor het oog.
Ook jouw tuin wellicht.
Een stukje natuur gecombine Lees meer…erd met stijlvolle elementen.
Ieder jaar bloeit en groeit de tuin met je mee.
’s Avonds wordt het anders. De wereld van moeder natuur wordt dan opgeslokt door de duisternis.Door jarenlange inzicht als hovenier heb ik een uniek concept bedacht waarin functionaliteit en veiligheid gecombineerd worden met sfeer en uitstraling.
Zo realiseer ik een toegevoegde waarde aan je directe leefomgeving, 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar.
Ik wilde echter verder gaan. Namelijk een totaaloplossing bieden die duurzaam is en die je maximaal ontzorgt.Of het nu gaat om advies, aflevering, installatie of onderhoud van tuinverlichting.
Aan de hand van een vrijblijvende lichtdemonstratie (binnen een straal van 30km) krijg je een beeld van hoe de tuin in het donker tot leven komt.
Dus aarzel niet en vraag vrijblijvend een gesprek aan.
Verder ben ik de getrouwd en de gelukkige vader van een koningskoppel.
Wat doe ik? Doordachte tuinontwerpen creëren
Tuinverlichting adviseren
Tuinverlichting aanle Lees meer…ggen
Tuinverlichting verkoop via een webshop met extra toegift op tuinadvies op alle gebieden
Social Media Accounts
uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD