Download visitekaartje
Naam: Frank Dijkmans
http://www.unidis.nl/
Ga naar mijn profielpagina
Wie ben ik? Mijn naam is Frank Dijkmans, 26 jaar en woonachtig te Someren-Eind. Ik heb gestudeerd aan SPECO (Spo Lees meer…rt, Economie en Communicatie) te Tilburg en heb mijn afstudeertraject gelopen bij Unidis, een heel andere tak van ‘sport’ dan mijn studie.
Desondanks is dit goed bevallen en ben daarna in dienst getreden bij Unidis, inmiddels alweer 4 jaar geleden. In mijn vrije tijd ben ik graag bezig met sport, zowel het actief beoefenen als het volgen daarvan.
Wat doe ik? Na ruim 3 jaar op de verkoop binnendienst actief geweest te zijn, ben ik sinds h Lees meer…et laatste jaar actief in de buitendienst. In mijn functie als salesman vind ik het erg prettig om samen met de klant in gesprek te gaan over zijn behoeften en wensen.
Door te klant centraal te stellen en niet het product zorgen we voor een zo passend mogelijke oplossing waarin de software de klant ondersteund en niet andersom.
Social Media Accounts
uw plek als ondernemer hier?

Wilt u als ondernemer hier staan meld u zich dan aan voor €10,- exclusief B.T.W. per/jaar voor een plek op deze website! Lees meer op onze informatie pagina.

       

Aanmelden nieuwsbrief

 

Betaalmogelijkheden via

100_ideal_29431877logo_VISA logo_MASTERCARD